Post by iminarevta on Feb 10, 2022 9:45:37 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Candy Puzzlejoy - Match 3 Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Candy Puzzlejoy - Match 3 Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code neskončno število točk ▞▞▞
▞▞▞ Candy Puzzlejoy - Match 3 Game 2022 version ▞▞▞
Zabavno in razburljivo.
Ljubko in sproščujoče
Postajamo nestrpni glede nadaljnjih sob, a igra je fantastična
Všeč mi je ta igra, oblikovanje je briljantno in lepo xx
Candy Puzzlejoy - Match 3 Game Boshqalar wtli
Igra je zelo zabavna
obožujem to igro
Preveč!!! Kovanci potrebni za obnovo česar koli.
Zavajajoč opis te igre. Gre samo za osnovno dolgočasno tekmo 3. V opisu pravite, da vodite slaščičarno z nadgradnjami. Absolutna smeti. Ponovno morate napisati podrobnosti igre.
Candy Puzzlejoy - Match 3 Game 캐주얼 게임 wmvg
Včasih se počutim razočaran, če ne morem dokončati težke stopnje, vendar je zelo zanimivo in zahtevno
Vvnb. Zelo lepo za vaš čas in razmislek in veselim se, da se kmalu oglasite in zato sem
Zabavno, vendar traja predolgo za posodobitve. Prepričan sem, da je to samo zato, ker si vzamejo čas za pravilno posodobitev, tako da ni škode, brez napake. Ta čas si vzamem samo za delo na prejšnjih ravneh, da dobim 3 zvezdice. Ni razloga, da bi jim dal 1 zvezdico manj, samo zato, ker sem nepotrpežljiv, tako da je 5 zvezdic
👍
Zelo neoriginalno, samo predelava starejših iger. Še naprej vsiljuje/potiska oglase. Odstranjeno.
Odprto
Všeč mi je igra. Všeč mi je, da ni oglasov ves čas, vendar bi bilo dobro imeti možnost, da si ogledate oglase v zameno za kovance, ko porabite. Če ne, je oglas nekaj drugega. Če bi bila to možnost, bi dal 5 zvezdic.
Ne morem preseči stopnje 25
Candy Puzzlejoy - Match 3 Game Boshqalar wtli
Rad igram igro. Lepo je in ni podobno drugemu
Candy Puzzlejoy - Match 3 Game 캐주얼 게임 wmvg
Simpatična in lahko rečem, lahka (zaenkrat) igra. Uživam v igranju samo za sprostitev, ne želim ničesar dokazovati, tako da se igram in ta igra je zelo prijetna. Če bo kasneje težje in moram nehati. Pekel bom dvignil!😄
Uživanje v izkušnji igranja igre.
KDAJ SE ODPRTA NOVA SOBA, JE BILO DOLGO DOLGO ČAKANJE.
Njegova spektakularna. Všeč mi je dejstvo, da ga lahko pustim za daljše časovno obdobje in še vedno nadaljujem od stopnje d, ki sem se ustavil, ni mi treba začeti znova, za razliko od drugih igranih iger. Težava, ki jo imam, je, da se predmeti zelo dražijo in da je nagrada iz mini iger še vedno 600. Upam, da bom videl nekaj sprememb v zvezi s tem. Poleg tega je igra čudovita
Mislim, da so te igre super 😍😘🤩
Bilo je super in možgani pokajo 😊😊
Živjo, uživajte v tej igri
Odlična igra, toda samo 1 soba za prenovo je še več? Kako lahko odklenemo več sob. Nisem odgovorila po e-pošti
Del igre 'candy crush' je zabaven, zahteven in zasvoji. Vendar sem se po več tednih vsakodnevnega igranja odločil, da ga odstranim. Grafika za oblikovalski del igre je amaterska. Izbira pohištva je grozljiva in nikakor ne morete uskladiti sobe. Končno sem ugotovil, zakaj poskušam pridobivati točke z igranjem iger in izgubljanjem časa, če nočem niti okrasiti sobe?! Našel sem podobno igro - torej gre.
Dobra igra, škoda, ne morem dostopati do zadnje ikone za dokončanje prve sobe. Skrit je za ikono očesa
Dobra
Vaše kolo včasih NE daje nagrade.
Po premoru sem se vrnil k tej igri in drugič bolj užival. Ne znam razložiti zakaj, samo sem.
V redu.
Ne morem nadaljevati, sem v drugi sobi
Mr Bean - Special Delivery פנאי acwm
Prehitro postane neumno težko brez ojačitev. Lepa grafika 👌, preprosto se ne želim zadrževati, da bi počasi napredoval. Uredi. Igral na vseh razpoložljivih nivojih in dokončal vse sobe. Dobra mala igra 🤗
To je enostavno igrati.
Kako dobim posodobljeno različico. Nimam več sob
Zabavno, malo oglasov in dovolj enostavno za igranje in zabavo
Vaša igra ni tako dobra, dizajn je staromoden. Malo jo sovražim, prosim, naredite svojo igro bolj... na primer, da naredite dizajn bolj sodoben, srečno in prosim, popravite. 😉
Abrahams ni črevesje
Odstranjujem to igro.