Post by iminarevta on Feb 10, 2022 9:42:25 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ My Talking Angela ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ My Talking Angela IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheaty zvyšujú všetky ▞▞▞
▞▞▞ My Talking Angela 2022 version ▞▞▞
Pekná aplikácia, ale neustále sa hrá príliš veľa reklám a na miestach, ktorých sa moja 5-ročná dcéra nemôže vyhnúť dotyku.Tiež - a to je najväčší problém - je, že na mojom telefóne Oppo zaberá celú obrazovku a aplikácia nemá ŽIADNE tlačidlo na vypnutie, takže sa nedá vypnúť ani zavrieť!! Musel som reštartovať telefón, teraz odinštalujem aplikáciu. Prepáčte chlapci, jednoducho to nestojí za to
Ak ste si nevšimli Angeline oči, znamená to, že máte zlý zrak. Táto hra je horor!
Pekná hra, ale... otravné reklamy alebo dokonca dvojité alebo trojité reklamy pri každom kliknutí spôsobujú, že ja a moje dieťa sme veľmi nervózni. Toto všetko kazí. Jedna hviezda dáva nenásytným vývojárom.
Grafika je úžasná a páči sa mi koncept. Pomáha mi aj s nudou. Páči sa mi, ako môže Angela starnúť. Je to niečo, na čo sa môžete tešiť, ak vás to niekedy omrzí – sústrediť sa len na to ako na svoj cieľ. Po dosiahnutí vyššej úrovne to chvíľu trvá, kým sa dostanete na vyššiu úroveň... takže to môže byť trochu otravné. Myslím, že by mohlo byť skvelé pridať nejaké ďalšie funkcie, ktoré môžete použiť na získanie xp. Celkovo celkom dobrá hra. Myslím, že je vhodný pre všetky vekové kategórie.
Táto hra je reklama a je veľmi otravná, má tiež veľa reklám... a počul som klebety o osobe v Angeliných očiach. Je to pravda? Nemôžem dostať Angelu ako dospelého s touto hlúpou reklamou na hru (Len srandu). A ako ďalej, stále to robí šialenú reklamu. UŽ TO NEBUDE MLČAŤ.
Dobrá hra. V My Talking Angele niesu kamery. Len v Talking Angele
Je to skvelá hra, ktorú odporúčam všetkým vekovým kategóriám
Nie je to také skvelé, ale je to hra, ale je to v poriadku
Je to dobrá hra, ale minihry nefungujú správne..hlavne „vysoko“ krabice padajú pred vetrom ...a môžete vidieť, že krabice nepadajú kvôli vám, ale kvôli vetru. čo je vážne veľmi veľmi extrémne otravné, lebo ďalej sa nedá hrať!!!!!!!!!..hry visia, ale inak je to dobré, takže dám 75-80/100
Nenávidím túto hru tak veľmi, že nemôžete dostať ani všetko oblečenie a reklama je falošná, takže si ju nesťahujte hlúpa hra a tiež keď dostanete všetok make-up, stále musíte veľakrát tancovať a získať späť make-up, tak veľmi nenávidím túto hru Talking Yom je oveľa lepšia ako táto hlúpa falošná hra, tiež neznášam mini hry, najhoršia hra, akú som kedy hral 😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠
Stiahol som si to, ale keď som ju išiel nakŕmiť, obrazovka bola prázdna modrá obrazovka
Keď hrám hry, vôbec mi nič nepripisujú.
Omg, je to smiešne, keď sa pri bližšom pohľade pozriete na Angelino oko a v pozadí vidíte Toma so slnečnými okuliarmi hahahahahah.
Tic Tac Toe Glow Casual ulne
Bezplatné stiahnutie My Talking Angela Mod Apk (Unlimited Money) - najnovšia verzia pre vaše zariadenie Android. Urobte všetko pre to, aby ste sa o svojho
Bola to pekná hra. ale je príliš ťažké na zvýšenie úrovne. Ale pekne
ČO STE UROBILI TEJTO HRE?!!! TERAZ JE TO STRAŠNÉ!!!! NEMÔŽEM HRAŤ HRY, PRETOŽE MA TO NEUSTÁLE VYPADUJE!!! TERAZ SA VÁM UTOPIL V REKLÁM!!!!! TÁTO HRA JE SUPER!!! PREČO CÍTIŠ POTREBU ZVEDOVAŤ NIEČO, ČO TO NEPOTREBUJE?!!! V PRÍPADE, ŽE NEVIETE, ČO JA NEVIEM, ŽE NIE TY NIE, POMÔŽEM VÁM, AK SA TO NEZRUŠÍ, NECHAJTE TO !!!! ROZLOŽILI STE TÚTO HRU!!!! NENÁVIDÍM ŤA!!!!!! ZBAVUJEM SA TEJTO HRY A UŽ JU NEDOSTANEM!!!!! SI PREPÁRNUTÝ ŽIVOT !!!!!
Veľmi dobrá aplikácia
Táto aplikácia je neskutočne úžasná. Ale dôvod, prečo som tomu dal 4 hviezdičky a nie 5 hviezdičiek, je to, čo sa vám chystám povedať. Páči sa mi ako ješ ako tancuješ ako hráš hry, čo sa mi nepáči je spánok. Energiu strácate naozaj veľmi rýchlo a trvá vám veľmi dlho, kým sa dostanete späť na plnú úroveň počas spánku, ak nemáte ďalšiu hru, musíte ísť robiť niečo iné. Ak by ste mohli vyriešiť tento problém a vrátiť sa mi k nemu, bolo by to skvelé. ďakujem scarlett
Baví to len pár dní
Stiahnite Si My Talking Angela 2 Pre Android Od Outfit7 Limited - Angela je späť! Tancujte, cestujte, pečte a
Páči sa mi táto hra, ale sú to chyby, ktoré pridali outfit7. Dôvod 1. Hra, na ktorú som sa snažil klepnúť na tlačidlo „Sledovať reklamu“ a ukončí sa, pokúsil som sa hru otvoriť, ale táto reklama má chyby. PROSÍM OPRAVTE TENTO OUTFIT7!!!
hra je dobrá, ale môj jediný problém je, že jeden deň tancujem a nalíčim sa a na druhý deň je všetok makeup uzamknutý a stratím všetky tanečné pohyby. je to plytvanie. EDIT: Zhodila som ešte jednu hviezdičku, pretože vždy, keď si dám tiene, ľavé viečko sa zmení na dúhu. ako sa vzor zmení na. dúhový vzor.
Mám rovnakú sťažnosť ako mnohí iní; v minihre Tiny Puzzles sa bloky neposunú za určitý bod, čo je neskutočne otravné, keď sa snažím splniť jednu z výziev, ktoré na mňa VY kladiete otravnými upozorneniami v sekcii Správy. Mal som veľa problémov s hlasnými/otravnými/nevhodnými reklamami, no naučil som sa ich ignorovať.
super hra
Je to ako nová mačka ale nemá skoro žiadne hranice.
môj
len teraz som ju sťa hľa ale som ju ne vily Šaľa ale vilu ša len teraz😃🤗
Dávate si pozorta mačka má v očiach ukritu kameru
Je najlepšia hra na celom svete. 🐈🐆🐅🐯🎀
A WC dajte tam aj wc a potom bude naj top hra . Ale na WC
Milá micka .
je tam skrytá kamera v oku!
My Talking Tom je hra pre smartfóny a tablety v systéme Android, ... ale ako alternatívu vám môžeme odporučiť stiahnutie hry My Talking Angela,
Hral som túto hru od svojich 3 rokov a prestal som ju hrať v 5 a dal som jej dve hviezdičky, pretože som na YouTube počul, že má niekoho, kto ťa sleduje v jej očiach a nie aby ju hrala o 3 ráno a hovorí divné veci a ja neodporúčame túto hru deťom, zmeňte ju alebo odstráňte
Sprostost ale ked bola angela v kociaru tak to bolo mile
Je to zlé, neznášam túto hru. Ak túto hru milujete, vedzte, že vás sleduje, ako sa neustále hýbete, pozrite sa na YouTube bez mojich rozprávajúcich anjelských očí a uvidíte osobu, ktorá vás sleduje v jej veľkých 😐😐😔 modrých očiach
Davajte pozor ludia ma v oku kameru moze mat virusi.😤😤😤
Vkuse mi mňavka aj keď mám vipnúť mobil a kvôli tomu nemôžem ani zaspať.
Nesťahujte si to, lebo máte kamery v očiach
Hodnotím to 1, pretože je to odpad pre deti! v angela eyes niečo je.......možno. Urobte snímku obrazovky, priblížte ju a potom uvidíte muža/dievča A cez to vás sleduje tajná kamera!!!!!!!! Kiež by som mohol ohodnotiť túto hru na nulu😡
Hra sa mi veľmi páči. Nepáči sa mi však kolekcia topánok. Minihry sú nudné. Nejde mi aktualizovať ani scéna. Keď si skúsim pozrieť reklamu na nálepky, prejde na diamantovú verziu
Táto hra je jedna z mojich obľúbených, milujem sa starať o Angelu a viem, že niektorí ľudia hovoria, že Angela ťa sleduje z obrazovky, ale ver mi, že sa to nikdy nestane 👍❤️😌